Support forums

Please check @brandnewbox_uk for support status updates.

Search     Advanced Search
Grid field repeat rows on import  
Posted: 06 October 2016 02:45 PM —  
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2016-10-05

Hi,

I am using DataGrab on EE 2.10.0 and I am having issues with a grid field. Despite my settings being set to delete existing rows, the module is appending data rows from my feed to the grid field. It is also ignoring a limit on the grid field tag, and overriding a maximum rows limit set on the grid field itself.

Has anyone experienced similar problems?

Thanks

Profile
 
Posted: 12 October 2016 12:50 PM —   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2013-12-20

I get exactly the same behaviour even if I select ‘Keep existing rows and append new’.
Even if no data is selected to populate the field, a blank record appears to be created for a new row for each updated entry.

Ideally a new import option for ‘do nothing with this grid field’ would be perfect

Profile
 
Posted: 14 October 2016 04:24 PM —   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2016-10-05

I’ve tried contacting Andrew for more information on this but have yet to hear anything. Also trying to debug it a bit.

Profile
 
Posted: 07 August 2017 02:01 PM —   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  7
Joined  2011-06-23

Have a look here if you just want to ignore the import but retain existing grid fields: http://brandnewbox.co.uk/forums/viewreply/3258/

Profile
 

‹‹ Import error with EE3.4.2      DataGrab and NSM Better Meta ››

Select A Theme