Support forums

Please check @brandnewbox_uk for support status updates.

Search     Advanced Search

   
Datagrab adding blank grid rows  
Posted: 20 July 2017 03:50 AM —   [ Ignore ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2011-01-04

Datagrab 2.0.2 on EE 2.11.9

I am experiencing Datagrab adding a new blank grid row on every import despite the settings set to “delete existing rows”.  This is getting quite a problem as Datagrab is set to run every day.

This seems to have been reported in several places but no solution documented?
https://expressionengine.stackexchange.com/questions/39423/datagrab-module-is-creating-a-broken-grid-element-when-there-is-no-info-in-impor
and
http://brandnewbox.co.uk/forums/viewthread/1062

Thanks

Profile
 
 
Posted: 07 August 2017 02:00 PM —   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  7
Joined  2011-06-23

Have a look here: http://brandnewbox.co.uk/forums/viewreply/3258/
Might just need to tweak things a bit further to provide an alternate for option -1 when it occurs…

Profile
 
 
   
 

‹‹ ExpressionEngine 3 Datagrab 2.02 Batch Import Issue      Getting error when trying to import from an template with the run_saved_import tag in it ››

Select A Theme